357 грн
250 грн
Під назвою Бефстроганов криється апетитна яловичина з рисом, урізноманітнена грибами, овочами і додаванням ароматичних трав. Чудова пропозиція для повноцінної і правильної калорійної їжі. Фрістайлери, мандрівники, матроси і навіть дослідники користуються субліматами Travellunch у всьому світі. Точний вибір інгредієнтів і висока якість продукції роблять ці страви цінними не тільки через легкість і швидкості приготування, але і через гарний смак.
Спосіб приготування: відкрийте пачку і влийте в неї близько 350 мл (на 125 г) і 700 мл (на 250 г) окропу, потім ретельно перемішайте вміст і закрийте пакет. Залиште набухати протягом 5-10 хвилин.
Склад: рис (49%), яловичина (7%), соус порошок, гідрогенізований рослинний жир, крохмаль частково змінений, сухі вершки, масло вершкове порошкове, гриби, мальтодекстрин, сироватковий білок, сіль, помідори, червоний перець, зелень, сироватковий білок молока, спеції, натуральні смакові добавки, екстракти спецій.
Алергени: молоко. Може містити сліди глютену і селери.
Сублімація - спосіб консервування продуктів шляхом швидкого і повного видалення вологи. Швидка заморозка не пошкодить структуру продукту. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються близько 5 років, незалежно від навколишньої температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.
Переваги Travellunch:
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г сухого продукту: 432 ккал / 1816 кДж
Поживна (харчова) цінність на 100 г сухого продукту: сіль - 3,5 г; вуглеводи - 59 г, з яких цукор - 3,2 г; жир: 15 г, з яких насичений жир - 10 г; волокно - 1,4 г; білок - 13 г