Картопляне пюре з цибулею-пореєм Travellunch - поживне вегетаріанське блюдо для мандрівників. Не містить глютен!
Цей високоякісний сублімат Travellunch, як і інші пропозиції, володіє відповідною каллорійністю, повністю адаптованою до людей, які займаються професійним спортом. Його легко приготувати, економлячи багато часу і енергії. Сублімовані страви Travellunch легко завоювали бівак-кухню мандрівників і спортсменів всіх видів - від моряків і далекобійників до альпіністів і навіть полярників завдяки їхнім численним безперечним перевагам.
Спосіб приготування: відкрийте пачку і влийте в неї близько 900 мл (на 250 г) окропу, потім ретельно перемішайте вміст і закрийте пакет. Залиште набухати протягом 5-10 хвилин.
Склад: картопля 48%, масло-порошок, мальтодекстрин, сироватковий білок, цибуля-порей 5,4%, крем-порошок, морква, пальмовий жир, підсмажена цибуля, сухе знежирене молоко, сіль, екстракт дріжджів, екстракти прянощів, цибуля.
Алерген: молоко.
Сублімація - спосіб консервування продуктів шляхом швидкого і повного видалення вологи. Швидка заморозка не пошкодить структуру продукту. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються близько 5 років, незалежно від навколишньої температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.
Переваги Travellunch:
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г сухого продукту: 410 ккал / 1724 кДж
Поживна (харчова) цінність на 100 г сухого продукту: сіль - 3,6 г; білок - 10 г; вуглеводи - 57 г, з яких цукор - 11 г; жир - 14 г, з яких насичений жир - 8,9 г