357 грн
250 грн
Макарони в томатному соусі - вегетаріанське блюдо для спортсменів і мандрівників. Цей високоякісний сублімат Travellunch, як і інші пропозиції, володіє відповідною каллорійністю, повністю адаптованою до людей, які займаються професійним спортом. Його легко приготувати, економлячи багато часу і енергії. Сублімовані страви Travellunch легко завоювали бівак-кухню мандрівників і спортсменів всіх видів - від моряків і далекобійників до альпіністів і навіть полярників завдяки їхнім численним безперечним перевагам.
Спосіб приготування: відкрийте пачку і влийте в неї 400 мл (на 125 г) окропу, потім ретельно перемішайте вміст і закрийте пакет. Дайте настоятися протягом 5-10 хвилин.
Склад: макарони 53% (пшеничне манна крупа), помідор 18%, модифікований крохмаль, пальмовий жир, сіль, цибуля, мальтодекстрин, цукор, ароматизатор, трави, екстракти прянощів.
Алергени: глютен, селера. Може містити сліди яйця і сої.
Сублімація - спосіб консервування продуктів шляхом швидкого і повного видалення вологи. Швидка заморозка не пошкодить структуру продукту. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються близько 5 років, незалежно від навколишньої температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.
Переваги Travellunch:
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г сухого продукту: 368 ккал / 1554 кДж
Поживна (харчова) цінність на 100 г сухого продукту: сіль - 4,3 г; білок - 9,4 г; вуглеводи - 63 г, з яких цукор - 14 г; жир - 7,2 г, з яких насичений жир - 4,3 г